VVE Servicenetwerk

Samenwerken, resultaat gericht, voor de beste kwaliteit en service.

Om u een handreiking te doen op het gebied van betrouwbare, hoogstaande bedrijven om u te kunnen ontzorgen, hebben wij een aantal partners geselecteerd. Beercoo Gevelwerken, Beercoo Schoonmaakgroep, Besparingsadviesburo, BVD Advocaten, DaVeTra, J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V., RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer B.V., SkyLift B.V., VvE Collectieven, VvE Specialisten.

Als u naar beneden scrolt, krijgt u een beschrijving van de diensten en de contact informatie. U hoeft alleen maar door te klikken op de button "Ga naar de website!!" onder de beschrijving van onze partner.Beercoo Gevelwerken B.V.

Uw gevel weer in topconditie brengen. Dat is waar Beercoo Gevelwerken voor gaat. Met ervaren, goed opgeleide en enthousiaste gevelspecialisten verzorgt Beercoo het totale gevelonderhoud van woon- en appartementencomplexen.. Meer dan 15 jaar ervaring, uitstekende referenties en onze VCA*-, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 4400-1 certificeringen en het OSB keurmerk staan garant voor veiligheid, kwaliteit en milieu. Dat zorgt ervoor dat Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), Vastgoed- en VvE beheerders en woningcorporaties ons met vertrouwen inschakelen. Belangrijkste werkzaamheden: gevelrenovatie, gevelreiniging, vervangen voegwerk, aanbrengen van (spouwmuur) renovatieankers, metselwerk, verwijderen van graffiti en het impregneren / hydrofoberen van gevels. Op de website leest u hier meer over en ziet u gerealiseerde projecten. Beercoo Gevelwerken, gevestigd in Bergschenhoek gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, realiseert projecten in de Randstad / Utrecht. Op basis van uw wensen en een bezichtiging van uw pand stellen we een duidelijke werkomschrijving en heldere prijsopgave voor u op.

Meer informatie of persoonlijk contact, bel (010) 521 97 57

Ga naar de website!

under-construction

Beercoo Schoonmaakgroep

Beercoo, opgericht in 1986, is een professionele schoonmaakgroep actief in de Randstad / Utrecht. We willen vooral een leuk bedrijf zijn! Prettig om met ons samen te werken én leuk om bij ons te werken. Het schoonhouden van wooncomplexen en portieken is onze specialiteit. Onze afdeling portiekonderhoud, met inmiddels zo’n 50 vaste medewerkers, weet raad met alle type wooncomplexen. klein, groot, oud, nieuwe tot reguliere of luxe. Daarbij ondersteunt door onze eigen ploeg glazenwassers. Oog voor detail! Onze mensen zijn enthousiast en betrokken. Met hun ervaring weten zij precies wat de kritieke punten zijn in uw complex. Persoonlijk met vaste schoonmakers, vaste werktijden en een vaste aanspreekpunt. Daarbij maken wij graag inzichtelijk wat we doen en wie dat doet! Beercoo Schoonmaakgroep is VCA*-, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 4400-1 gecertificeerd. En in het bezit van het OSB keurmerk. Dat maakt ons een bekwame en betrouwbare partner voor uw VvE.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor advies of een offerte waar u blij van wordt! Bel (010) 521 97 57

Ga naar de website!

under-construction

Besparingsadviesburo

Besparingsadviesburo

is de onbetwiste specialist als het om besparen gaat. Wij zorgen ervoor dat uw vaste lasten omlaag gaan.Onze dienstverlening is kosteloos. Het uitvoeren van een bespaarcheck is dus gratis. U kunt uw huidige contracten naar ons toesturen en u krijgt een concurrerend aanbod retour. Wij kunnen u helpen te besparen op zeer uiteenlopende diensten. Van besparing op uw energierekening en telefoonkosten tot het adviseren van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, zonnecollectoren en een warmtepomp installatie of windturbine.

Wij regelen het professioneel en voordelig.

Voordelen van Besparingsadviesburo

• besparen op alle vaste lasten

• persoonlijke aanpak

• goedkoper (in de meeste gevallen, anders geven wij ook dat aan!) dan uw huidige contract

• gratis bespaarcheck


Voor direct contact kunt u bellen met 0174-788102.

Wilt u direct uw nota’s naar ons toesturen voor een check, dan kunt u dat doen via

info@besparingsadviesburo.nl

Wij helpen u graag!

Ga naar de website!

under-construction

BVD Advocaten

BVD advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vier vestigen door het hele land. Met een focus op verschillende marktsectoren bedient BVD advocaten haar cliënten op tal van rechtsgebieden en in de meest uiteenlopende kwesties.

Speciaal met het oog op het VvE-recht heeft BVD advocaten VvE Specialisten opgericht, een aparte entiteit binnen het kantoor vanwaar uit mr. Lennart Alberts en mr. drs. Steven Bergwerff een gespecialiseerde praktijk voeren op het gebied van het appartementsrecht en de juridische positie van VvE’s.

De juridische praktijk van VvE Specialisten bestaat niet alleen uit adviseren en procederen, maar ook uit verzorgen van cursussen en seminars over dit rechtsgebied.

Heeft u een vraag, behoefte aan overleg of advies, of wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Laat uw gegevens achter via het formulier op onze contact pagina van onze website www.bvd-advocaten.nl, mail onze advocaten rechtstreeks of neem contact op met één van onze vestigingen in Barneveld, Hardinxveld-Giessendam, Veenendaal of Werkendam. We nemen graag contact met u op.

Ga naar de website!

under-construction

DaVeTra

Bij DaVeTra (Dak Veiligheid Traject) staat veiligheid en de kwaliteit van daken centraal. Wij bieden eigenaren en beheerders van vastgoed een traject aan om de veiligheid op daken goed te regelen en voor de toekomst te waarborgen.

Bij het realiseren van een veilige situatie op uw dak, is het aanbrengen van een valbeveiligingssysteem alleen niet voldoende. Er moet ook gedacht worden aan de praktische zaken zoals:

• Het hebben van een veiligheidsprotocol;

• Het hebben van een projectdossier;

• Het beschikbaar stellen van PBM (Persoonlijke Bescherming Middelen) op locatie;

• Contactpersoon op locatie voor het geven van instructies c.q. voorlichting;

• etc.

Wij zijn u graag van dienst om samen het traject te doorlopen en de dakveiligheid van uw vastgoed te waarborgen. Tevens hebben wij enkele aanvullende diensten om onder andere een visuele beoordeling te maken van de technische staat waarin het dak verkeert omdat dit direct invloed heeft op het te doorlopen traject. Voor vragen over dak veiligheid of een nadere toelichting kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Voor het aantoonbaar kunnen maken van veilige uitvoering van werken op uw daken! Bel 010 50 14 666

Ga naar de website!

under-construction

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V.

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. voert werkzaamheden uit op basis van eigen adviezen. Hierbij wordt uitgegaan van geïsoleerde dakbedekkingssystemen waarbij de waterkerende functie (onder en toplagen) uitsluitend wordt bepaald door gebruikmaking van Wédéflex dakbedekking in combinatie van “Wédéflex Established” opgeleid personeel. Dit komt met name de investering van toegepaste isolatiematerialen ten goede. Isolatiematerialen, die specifiek in de door ons vervaardigde dakbedekkingssystemen worden geselecteerd op basis van stabiliteit en brandgedrag. De meerwaarde welke u investeert in duurzaamheid zal voor u op de lange termijn door de gekozen dakbedekkingssystemen ruimschoots worden terugverdient. Uitvoering volgens BRL 4702/02 en het Arbo-management systeem OHSAS 18001:2007 beperken de faalkosten en vergroten tevens de veiligheid en kwaliteit tijdens uitvoering van uw dak onderhoud. Uiteraard zijn wij lid van VEBIDAK.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de meest duurzame geïsoleerde dakbedekkingsystemen, welke als basis kunnen dienen voor; ENERGIE BESPAREN door toepassing van (extra) isolatie, ENERGIE OPWEKKEN middels diverse sysemen zoals wind, PV systemen en zonnecollectoren, WATERBUFFERING voor vermindering van waterbelasting op riolering na intense regenval, WATER HERGEBRUIK voor vermindering waterzuivering, BINDEN VAN FIJNSTOF door toepassing van groendaken voor beter luchtkwaliteit in uw omgeving. REDUCEREN VAN SCHADELIJKE GASSEN als NOx en Co2 door gebruikmaking van specifieke afwerkingen.

Wij kunnen u hierover verder informeren. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel (010) 50 16 044

Ga naar de website!

under-construction

RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer B.V.

Rivez is een zelfstandig en onafhankelijk assurantie-adviesbureau met vestigingen in Helmond, Nistelrode, Venlo en Venray. Rivez behoort tot de middelgrote assurantiebedrijven in Nederland, heeft ruim 50 medewerkers in dienst en is landelijk werkzaam.

Op het gebied van verzekeren van woningcorporaties, vastgoed- en VvE- beheerders behoort Rivez tot de top 5 in Nederland. Regionaal is Rivez actief op het terrein van alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Onze kracht zit in een uitgekiende inkoopstrategie, persoonlijke aandacht voor onze klanten en een hoge mate van kwaliteit van onze adviezen. Rivez heeft toegang tot de gehele verzekeringsmarkt: provinciale verzekeraars, de assurantiebeurs, volmachten en eigen verzekeringspools. De specialisten van Rivez hebben een stevige opleiding en verzekeringsachtergrond, zowel theoretisch als praktisch.

Bij verzekeringsvraagstukken van Vve’s en Vve beheerders is Rivez de juiste adviespartner. Naast maatwerkcontracten voor de VvE risico’s heeft Rivez speciaal op maat ontwikkelde verzekeringsprogramma’s voor de professionele VvE beheerder. Een belangrijk onderdeel hierbij vormt het aansprakelijkheidsrisico waarbij wij zelfs het beroepsaansprakelijkheidsrisico met betrekking tot assurantiebemiddeling voor een VvE beheerder verzorgen.

Kortom: Rivez is er voor u en uw Vve en bewaakt continue uw belang!

Op zoek naar goed advies? Bel naar een van onze specialisten op onze vastgoedafdeling 088-800 09 20

Ga naar de website!

under-construction

SkyLift B.V.

SkyLift is thuis in alle merken liften, staat 24 uur per dag paraat en heeft reserveonderdelen op voorraad. Naast goed liftonderhoud en snelle service krijgt u ook een op maat gemaakte meerjarenbegroting. Dit helpt u bij het budgetteren en voorkomt onaangename verrassingen. Ook voor uw lift biedt SkyLift duurzame technische oplossingen, maar alleen als het echt bijdraagt. Dat is goed voor uw portemonnee én goed voor een duurzame wereld.

Heeft u vragen over uw lift? Bel 088 50 51 586

Ga naar de website!

under-construction

VvE Collectieven

VvE Collectieven is gespecialiseerd in het besparen op de vaste lasten van uw Vereniging van Eigenaren. Besparen is onze specialiteit en wij helpen u graag met het verminderen van uw kosten.

Door de inkoop capaciteit van meerdere VvE's te bundelen zorgen wij voor een sterke onderhandelingspositie tegenover leveranciers. Naast de bemiddeling in energiecontracten (waaronder gas/elektriciteit maar ook energiebelasting en meetdiensten) kunnen wij diverse andere besparingen realiseren. Denk hierbij aan het besparen door middel van zonne- en /of windenergie, led verlichting en verzekeringen en liftcontracten.

VvE Collectieven is een professioneel adviesburo en wij nemen al uw zorgen uit handen. Bij VvE Collectieven bent u verzekerd van een scherp tarief voor al uw contracten.

Wilt u ook voor uw VvE uw contracten laten nachecken? U betaald aan ons geen extra kosten of abonnement. Wilt u weten hoe wij dit doen? U kunt ons mailen via info@vvecollectieven.nl of u kunt direct met ons bellen via 0174 78 81 02

Ga naar de website!

under-construction

VvE Specialisten

VvE Specialisten verzorgt hoogwaardige dienstverlening, waarbij maatwerk, afstemming en transparantie centraal staan. Iedere VvE of VvE-beheerder kan altijd vrijblijvend bij VvE Specialisten aankloppen voor juridisch advies.

Alleen wanneer een pasklaar antwoord niet volstaan, kan in overleg worden besloten er een zaak van te maken en pas vanaf dat moment worden eventueel kosten in rekening gebracht.

Een van de gespecialiseerde advocaten fungeert daarbij als vast aanspreekpunt en behandelt zelf het dossier, van begin tot aan het eind van het traject.

Heeft u een vraag, behoefte aan overleg of advies, of wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via onze website www.vve-specialisten.nl. Laat op onze contact pagina uw gegevens achter. We nemen graag contact met u op.

Ga naar de website!

under-construction

  Contact:

VVE Servicenetwerk

p/a Rijksstraatweg 14

4254 XE Sleeuwijk

Contactpersoon: Piet van Herwijnen

Email: vveadviseur@gmail.com

Tel. 06-41548519